martes, 30 de noviembre de 2010

Els dependents valencians voten al PP.

Nuestro colaborador Xuquer nos remite una interesante reflexión en la que relaciona las últimas encuestas de tendencia de voto en la Comunidad Valenciana y la situación de las personas dependientes

“No m'ho puc creure! Han de ser enquestes manegades i els socialistes valencians ho estem fent molt malament. Diu la nota del periòdic Levante mv que entre els majors de 65 anys, el PP ve a ser el partit únic a qui votar. Com pot ser si esta Autonomia és la tercera per la cua en l'aplicació de la llei de la Dependència? Ha de ser perquè esta població de la tercera edat passa algunes hores davant de Canal 9 el qual no ha publicitat i comentat la llei de la Dependència i per descomptat no ha permés difondre les crítiques sobre la seua lenta i mala aplicació. Que espera el Govern de ZP per organitzar una campanya institucional i difondre els valors de la Llei i informar de la seua aplicació en les diferents autonomies?.
Com pot ser que sent entre 13 i 15.000 valencians els que han mort sense disfrutar d'aquesta llei pel retard en la seua aplicació, la seua memòria no revolucione els seus familiars i amics? No s'ha desenvolupat la llei fins ara amb un nivell acceptable de normativa com en altres autonomies: incompatibilitats, copago i eliminació de la burocràcia que impedix la seua ràpida aplicació. Tots coneixem el llarg “viacrucis” que han de passar els dependents per aconseguir un servici o prestació i els innumerables passos i trucades telefòniques que ha de fer la família per aconseguir una ajuda en aquesta autonomia.
És una llei que ha pres partit pels més vulnerables de la nostra societat. Qui els ha fet arribar als majors el missatge de ser els triats per disfrutar d'aquest dret subjectiu que els garantix el Sistema per l'Autonomia i Atenció a la Dependència instituït en la Llei de ZP? De la congelació de les pensions sí que s'han assabentat tots els jubilats però dels avantatges d'aquesta llei, silenci. Definitivament els socialistes valencians ho estem fent malament, molt malament

1 comentario:

  1. Jo et recomane que llisques l’haiku de la setmana. Posar els peus a la terra és el que ens manca a tots, socialistes inclosos.

    ResponderEliminar

Los comentarios no están sometidos a ningún tipo de censura previa. Esperamos respeto en ellos.

Gracias por participar.